Utilaje

 

 

Alegeti un producator pentru a vedea produsele

robland

Firma ROBLAND din BELGIA este un nume de referinta in randul producatorilor de utilaje pentru prelucrarea lemnului din EUROPA.Compania a fost fondata in anul 1972.iar la ora actuala are o unitate de productie  cu o suprafata de peste 25000 m2,in orasul LANDUYIT NV de langa BRUGES-BELGIA 

Link producator


 

oav

De la înființarea sa în 1980, prioritatea de vârf a OAV a fost de a oferi cel mai înalt nivel de satisfacție a clienților posibil. OAV continuă acest proces astăzi cu facilități de ultimă generație, o gamă diversificată de produse și un proces riguros de control al calității în industrie. În același timp, există mai mult pentru OAV decât standarde ridicate de fabricație.

Link producator


 

paoloni

PAOLONI este unul din cei mai cunoscuti producatori de utilaje pentru prelucrarea lemnului  la nivel EUROPEAN dar si la nivel mondial. Gama de utilaje produse, acopera un spectru larg, de la prese si masini de gaurit pana la utilaje cu comanda numerica .Produsele PAOLONI sunt caracterizate prin calitate,profesionalism, tehnologie 100% made in ITALIA.

Link producator


 

virutex

Conducător în mașini și unelte de prelucrare a lemnului

De la apariția lor pe piață în 1962, mașinile și uneltele de prelucrare a lemnului de la Virutex au obținut o reputație bine obținută pentru calitate, robustețe și fiabilitate.

Folosirea celei mai noi tehnologii și aplicarea unor controale stricte de calitate în timpul procesului de proiectare și fabricare ne permit să prezentăm o gamă largă de utilaje pentru lemn: avansate, solide și sigure.

Link producator