Prin utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica de cookie-uri.

P+ MF90280 Exhaustor centralizat tip container

Exhaustor central containerizat special pentru ateliere și uzini mici și mijlocii
Producător:
Model: 296MF9028000000
Stoc: Stoc Producător

Descriere

Acest exhaustor central containerizat a fost dezvoltat special pentru ateliere mici și mijlocii, având în vedere cea mai bună performanță și rentabilitate posibile.

· Poate extrage așchii, rumeguș sau praf de șlefuit din până la 15-20 de puncte de lucru, central. Este capabil să extragă eficient praful și așchii generați la stațiile de lucru, să le livreze direct în recipientul sigilat și să elibereze aerul filtrat cu praf.

· În comparație cu metoda tradițională de combinare o mașină-un-un-colector de praf, utilizarea acestei unități centrale de extracție poate economisi spațiu de lucru și costuri semnificative.

· Puteți, de asemenea, să economisiți afacerea dvs. din costul instalării sistemelor centrale turbo colectoare scumpe utilizând acest sistem compact care este ușor și economic de instalat

· În comparație cu colectoarele centrale de praf mari de exterior, această mașină poate fi folosită și în interior, în atelier. Dacă în atelier se folosește încălzirea centrală, este posibil să se evite ca cea mai mare parte a aerului încălzit să fie suflat iarna, economisind astfel costuri suplimentare și energie.

Drept urmare, prin utilizarea mașinii, veți avea mai mult spațiu de lucru utilizabil și un mediu de lucru mult mai curat, iar toate acestea le puteți realiza în mod eficient.

Parametrii

Capacitate de absorbție 28258 m3 / h
Număr saci de colectare Container15 mc buc
Număr saci de filtrare 110 buc
Configurare exhaustor centralizat, stationar
Motor 15 kW